Πως ξεκίνησα με το SEO

 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ SEO PARAMARKETING  οδηγού SEO. Να σας παρέχει έναν βήμα βήμα οδηγό για να κατακτήσετε τις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης για τη σελίδα ή blog σας σήμερα και για πάντα.

Προσωπικά, έχω μελετήσει χιλιάδες οδηγούς και βιβλία SEO. Έχω κατασκευάσει ή συμμετάσχει στο web design δεκάδων ιστοσελίδων. Έχω επίσης διαβάσει άπειρα blogs για το SEO και έχω χρησιμοποιήσει χιλιάδες εργαλεία SEO τα οποία στην ουσία δεν προσέφεραν τίποτε και δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω τη χρησιμότητά τους.

Θα ήθελα λοιπόν να δημιουργήσω έναν οδηγό σε απλά ελληνικά, που να μπορεί ναι μεν με πρακτικά και απλά βήματα να σας εισάγει στις βασικές έννοιες του SEO, αλλά να σας δώσει άμεσα και χειροπιαστά αποτελέσματα για να αυξήσετε την οργανική επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης και να βγάλετε χρήματα από το ίντερνετ.

Πως ξεκίνησα με το SEO

Όταν ξεκινούσα με το ίντερνετ μάρκετινγκ, πίσω στο 2000, δεν υπήρχε σχεδόν κανένας σε όλο το κόσμο ίσως να μου εξηγήσει πως μπορεί κάποιος να βγει πρώτος στη Google. Ήταν σαν έννοια αδιανόητο, έμοιαζε με άλυτο μυστήριο του Χαρδαβέλλα και ξεπερνούσε και τα πιο τρελά εφηβικά μου όνειρα.

Φυσικά και υπήρχαν διάφοροι Γκουρού του μάρκετινγκ και διάφορα εργαλεία μάρκετινγκ και SEO που υπόσχονταν απλώς καταπληκτικά αποτελέσματα και φυσικά όπως ίσως και πολλοί από εσάς να δοκιμάσατε διάφορα χωρίς αποτέλεσμα.

Όπως καταλαβαίνετε, τα εργαλεία SEO ποτέ δεν δούλεψαν ενώ στην πορεία είχα ήδη ξοδέψει μερικές χιλιάδες ευρώ, κατασκευάζοντας και ανακατασκευάζοντας ιστοσελίδες απλώς για να δημιουργήσω συνδέσμους που ποτέ δεν δούλεψαν.

Αν και εξαιρετικά αποθαρρυμένος και απογοητευμένος, ποτέ δεν τα παράτησα, μετά από 16 χρόνια συνεχίζω αυτό που ξεκίνησα κάποτε και που φαινότανε σαν άπιαστο όνειρο. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου ήξερα ότι για να κερδίζω τα προς το ζην και να πετύχω έπρεπε να βελτιώσω δραματικά τα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και το SEO μου.

Έτσι μέσω σκληρής δουλειάς και επίμονης προσπάθειας, κατάφερα και ραφινάρισα όλες εκείνες τις τεχνικές και μυστικά που θα μοιραστώ μαζί σας σε αυτόν τον οδηγό. Πέρασα χρόνια δοκιμών, τεστ και λαθών για να τα καταφέρω και θα ήθελα να μοιραστώ όλες αυτές τις εμπειρίες μαζί σας γύρω από το SEO.

Παράλληλα, θα μπορούσατε να αποκτήσετε και τον οδηγό SEO σε ηλεκτρονική μορφή εγγραφόμενοι στη λίστα μου που βρίσκεται στην προμετωπίδα, πάνω από το κυρίως άρθρο. Θα λάβετε επίσης και συχνές ενημερώσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα, καθώς και αυτό το μάθημα σε βίντεο. Σκοπός της εγγραφής σας είναι να σας τροφοδοτήσει με χρήσιμο οπτικοακουστικό υλικό, αλλά και να μπορεί να μετρήσει την πρόοδό σας κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

Εν τέλει, η κατάκτηση των πρώτων θέσεων στις μηχανές αναζήτησης δεν είναι πυρηνική φυσική, ούτε χρειάζεστε χρόνια εμπειρίας για να πετύχετε! Το μόνο που χρειάζεστε είναι ακλόνητη επιθυμία και προθυμία για να μάθετε αυτές τις απλές αλλά πλήρης τεχνικές SEO που θα σας οδηγήσουν στην πρώτη θέση της Google.

Εάν έχετε ήδη μια ιστοσελίδα και θέλετε να αναθέσετε στους ειδικούς να την βγάλουν στην πρώτη σελίδα της Google αλλά και των βασικών μηχανών αναζήτησης δείτε τις παρεχόμενες Υπηρεσίες SEO Πρώτη Σελίδα.

Attachments area


মন্তব্যসমূহ